Skip to content
O meni

Sem
Eva Kostič

Skozi življenje potujem
s pestro paleto barv.

Skozi življenje potujem s pestro paleto barv.

Moja zgodba je ples svetlobe in sence, sestavljena iz trenutkov veselja in preizkušenj.

Rojena v idiličnem Bohinju, sem svojo srčno pot našla na Jesenicah ob možu Klemenu. Tu sva ustvarila dom in družino, ki me polnita z ljubeznijo.

Že od malih nog so me sanje vodile v vznemirljiv svet babištva. Vendar je življenje zavilo svojo pot in pristala sem v svetu številk, s katerimi sem preživela dobri dve desetletji. Moje srce mi je od nekdaj bolj bilo v družbi otrok, v razumevanju njihovega jezika, igre, njihovem spoznavanju življenja.

Sem mamica štirih otrok, a dveh ne morem objeti, le pošiljam jima poljube za mavrico. Usoda je bila kruta, a iz te bolečine se je rodil nov začetek. Življenje me je naučilo, da lahko v vsaki situaciji najdemo svojo pot do svetlejše prihodnosti. Odločila sem se slediti svoji poti s srcem in nasmehom na obrazu.

Skozi izgubo sem začela odkrivati sebe, svoje želje, tudi pričakovanja in upanja. Svoje sanje. Podala sem se na pot raziskovanja in odkrivanja tistega, kar je najbolj dragocenega v življenju – to je življenje samo. Odkrila sem nov smisel življenja in tako pot v samostojno podjetništvo.
Masaže za dojenčke in otroke, joga za najmlajše ter terapevtske masaže za odrasle so moj način, kako barvati življenje.