Skip to content
Home » Dogodki

Dogodki

ODKRIJTE ČAROBEN DOTIK PIRANA

Ste pripravljeni na nepozabno vikend doživetje s svojimi otroki?

Vabim vas in vaše otroke, stare od 3 mesecev do 10 let, da se mi pridružite od petka, 8. 12. 2023 do  nedelje, 10. 12. 2023, v Art hotelu Tartini na družinski avanturi, kjer bo mesto Piran postalo vaša oaza sprostitve in morskega razvajanja.

Vas zanima, kaj se skriva v tem čarobnem paketu?

  • 2 nočitvi z zajtrkom (2 odrasli osebi) v čudovitem in nenavadnem Art hotelu Tartini. Možnost zgodnje prijave in pozne odjave.
  • Otroci spijo in si delijo posteljo s starši brezplačno (v nekaterih sobah je možno dodatno ležišče).
  • Razvajali boste svoje najmlajše, stare od 3 mesece do 3 leta, s čarobno kombinacijo sprostitve in zabave na družinsko masažno-igralnih uricah. Prepustili se boste edinstvenemu doživetju, kjer se povezujeta nežnost masaže in radost igranja. Zabava, sprostitev, povezanost in spomini – vse v enem nepozabnem paketu (petek od 17h do 17.45h, sobota in nedelja od 9h do 9.45h).
  • Vstopili boste v čarobni svet družinsko pravljične joge, kjer se pustolovščina prepleta s čarobnimi trenutki in se resničnost sreča s pravljicami. Zabava skozi igro, vas bo še bolj povezala, ustvarila nepozabno družinsko pustolovščino ter spomine (petek od 18h-19h).
  • Pravljična jogijska izkušnja za vaše otroke stare od 3 – 10 let. Raziskovali bodo svoj notranji svet skozi zabavno gibanje, pravljice, domišljijo in igro, kar jim bo pomagalo sprostiti se in hkrati razvijati svojo kreativnost. Primerno za otroke stare od 3-10 let. (sobota in nedelja zjutraj od 10h do 11h in sobota popoldne od 18h-19h).
  • Medtem, ko se vaši otroci zabavajo in trenirajo svoj um, se vi predajate čarobnim ulicam in trgom Pirana. Uživate  v morskem zraku in dobri kavi.
  • 20 minutna sproščujoča masaža za enega od staršev.

Vse to vam ponujam po izjemni ceni le 249€.

Izkoristite priložnost, da za tri dni spremenite vaš stresni vsakdanjik in doživite magičen vikend, poln smeha, sprostitve in povezovanja s svojimi najdražjimi.

Pridite in doživite barvito življenje v Piranu! Rezervirajte družinski čarobni vikend zdaj in se pripravite na nepozabno družinsko doživetje.

Pomembno obvestilo:

Vaš čarobni vikend oddih v Piranu bo neponovljiv, vendar so za njegovo izvedbo potrebne vsaj 4 družine, ki bodo z nami delile to nepozabno izkušnjo. Vaše udobje in varnost sta moja prednostna naloga, zato vas obveščam o naslednjih korakih za rezervacijo:

Prijavite se zdaj (Najkasneje do četrtka, 30. 11. 2023):

Izrazite svoje zanimanje za vikend oddih in se prijavite! Čim prej se prijavite, tem večja je verjetnost, da bo dogodek potekal.

Potrdite svojo rezervacijo:

Da bi zagotovili svoj prostor na tem čarobnem družinskem vikend oddihu, je zahtevano predplačilo v višini 100€.

Vaša varnost plačila je zagotovljena:

Če se ne zbere zadostno število prijav (manj kot 4 družine), vam bomo v celoti vrnili vaše predplačilo. Vaša naložba v ta čaroben vikend oddih bo popolnoma varna.

Vaša sreča in sprostitev je moja prednostna naloga.

Na kakršnakoli vprašanja vam bom z veseljem odgovorila.

Najdete me na T: 031 668 844 ali E: eva@tobarvitozivljenje.si.

Z dotikom in namaste, Eva

Kdaj:
8. 12. 2023 – 10. 12. 2023

Kje:
Piran, Art hotel Tartini www.arthoteltartini.com

249 €